F I E S T A

  Imate pitanje?
  “Zahvaljujemo Vam se što ste izabrali plesnu školu FIESTA. Naše dugogodišnje iskustvo u radu, najnoviji svetski plesni program i kvalifikovani instruktori plesa, pružiće Vam izuzetno zadovoljstvo.”

  Od početka

  Entuzijazam i velika ljubav prema plesu stvorili su plesni klub “FIESTA”. Osnovan je 22. maja 2008. godine, kao sportska organizacija u cilju razvoja zdravih, sposobnih, stvaralačkih ličnosti.

  Uspešno radeći na razvoju i popularizaciji rekreativnog (društvenog) plesa, kao i sa kvalitetnim takmičarima sportskog plesa, a sa izuzetnim timom stručnjaka iz oblasti plesa postali smo vodeći klub na teritoriji Vojvodine, i definitivno jedan od najuspešnijih u Srbiji.

  photo

  Sa velikim uspehom

  Takmičari našeg Kluba su najtrofejniji sportski plesači Vojvodine, iza kojih je mnogo titula i medalja sa domaćih i inostranih takmičenja, a ispred želja da budu još bolji i uspešniji, ka čemu teže svakodnevnim treninzima, zalaganjem i voljom.

  Pored takmičarskog plesa veliki deo Klub čine i polaznici škole plesa, od najmlađih do odraslih. U prelepom prostoru i predivnoj atmosferi oni uče da plešu, druže se, putuju i stvaraju uspomene za ceo život.

  photo

  Do danas

  Danas, nakon više od decenije uspešnog poslovanja, možemo da kažemo da smo ponosni i zahvalni što nam je poverenje ukazalo više hiljada članova, dosadašnjih korisnika najrazličitijih programa iz naše ponude.

  Časovi plesa održavaju se u prijatnom i moderno opremljenom prostoru površine 300 m2. U sklopu škole nalazi se prostrana, čista i klimatizovana plesna sala, kao i posebno opremnljena sala za individualne časove.

  Vrata ove čarolije zvane ples širom su otvorena svim generacijama ljubitelja igre i druženja.
  Dobro nam došli!

  photo

  Naš tim

  Instruktori plesnog kluba Fiesta su specijalno obučeni i sertifikovani da vas na najbolji način upoznaju sa najpopularnijim plesovima i naprave od vas opuštenog plesača društvenih plesova ili takmičara.Izbor je samo vaš, a mi smo tu da pomognemo da se to i ostvari. Proverite zašto se hiljade polaznika odlučilo baš za našu plesnu školu.

  Rekli su o nama