F I E S T A

  Imate pitanje?
  Ples za najmlađe

  Kroz decenije plesovi postali su sinonimi za stil i gracioznost. Ako tražite neku aktivnost kroz koju će Vaše dete razviti ove osobine plesna škola je odličan izbor.

  Ča ča ča, valcer, rumba, fokstrot – kroz decenije ovi plesovi postali su sinonimi za stil i gracioznost. Ako tražite neku aktivnost kroz koju će Vaše dete razviti ove osobine plesna škola je odličan izbor. Ples je koristan sa mnogo aspekata, ali je takođe veoma zabavan i zanimljiv, ali i praktičan kada odrastu i krenu na različite društvene događaje.

  Pedagoško i stručno obučeni instruktori plesa svoje ogromno iskustvo koriste da bi na najbolji mogući način stvorili kod dece osećaj za pokret, muziku, druženje, timski rad. Razdragani dečiji smeh i vesela muzika karakteristični su za časove na kojima ih uvodimo u čarobni svet plesa.

  Naš tim će se pobrinuti za:

  Stvaranje novih drugarstava

  Ples je društvena aktivnost i Vaše dete će naučiti osnove društvene etikecije i uz uživanje u zabavnom okruženju steći nova prijateljstva. Opuštenost u socijalizaciji je sigurno velika prednost koju će imati u budućnosti.

  Na časovima deca uče da rade kao tim, razvijaju veći osećaj za poverenje i saradnju i svakim časom se zbližavaju, pa nije retko da mnogi od njih postanu i prijatelji za ceo život. Plesni prijatelj je zauvek prijatelj

  photo

  Sigurnost

  Ako Vaše dete ima poteškoća sa timskim ili individualnim sportovima, učenje plesa je fizička aktivnost koja će bez pritiska pomoći u razvijanju samopouzdanja.

  Instruktori su uvek pozitivni i strpljivi i čine sve da im pomognu da savladaju program. Dokazano je da je ples, bez obzira koja je vrsta plesa u pitanju, pomoći da se izgradi samopouzdanje i samopoštovanje, koji će im pomoći da se suoče sa stvarnim svetom kada odrastu

  photo

  Vežbe i pravilno držanje

  Svi znamo da bi deca danas trebalo da koriste svaku priliku da vežbaju. Razvojem video-igrica i interneta, neki od njih više ne izlaze da se igraju. Ples je odlična aerobna aktivnost koja će ih pokrenuti i pomoći im da razviju brzinu, okretnost i koordinaciju.

  Cilj dečjeg plesnog programa je doprinos celovitom razvoju ličnosti, prvenstveno fizičkom razvoju i spečavanju nastanka deformiteta. Primenom odgovarajućih vežbi iz ovog programa obezbeđuje se harmoničan telesni rast i razvoj, pravilan razvoj motorike, koordinacija pokreta, pravilno držanje tela, prevencija telesnih deformiteta, emocionalan i intelektualni razvoj. A najbolje od svega je što kroz zabavu neće ni shvatiti da zaista vežbaju.

  photo