F I E S T A

  Imate pitanje?
  Ples na venčanju: nije samo za mladence, zar ne?

  Sezona venčanja samo što nije počela, mislite unapred i spremite se na vreme. A kako se neko sprema za navalu “da, uzimam”, pitate se? Pa, prva stvar je definitivno dolazak na časove plesa. Ne biste želeli da izgledate izgubljeno na plesnom podijumu. A i ukoliko ste došli sami, kako ćete upoznati nekoga ako samo stojite po strani i posmatrate, ili obarate pogled dok vrtite slamčicom led u koktelu. To i nije neko uživanje, zar ne? Zabava nije rezervisana samo za mladence. I vi možete zablistati i dobro se zabaviti, u čemu će vam sigurno pomoći par laganih, a impresivnih plesnih pokreta.

  ČASOVI PLESA ZA VENČANJE SU UPRAVO ZA VAS AKO STE…

  …RODITELJI MLADE ILI MLADOŽENJE

  • Svesni ste da će većina gostiju gledati i u vas. Vaši prijatelji, rodbina, kao i Prijatelji samo čekaju da ih impresionirate – nemojte ih izneveriti! Ovo je šansa da ostavite najbolji utisak.
  • Planiranje svadbe zna da bude stresno za porodice mladenaca. Venčanje je momenat da napokon uživate u plodovima svog rada – slavite i zabavljajte se punim plućima!
  • Iskoristite ovu priliku da spremite zajedničku profi koreografiju kojom biste obeležili početak novog poglavlja u životu vašeg deteta. Zahvaljujući fotografima, ovo će biti poklon koji će ih radovati iznova i iznova.

   

  GOST NA VENČANJU

  • Kao gost na venčanju vaša uloga je i da doprineste zabavi. Ukoliko nema nikoga na plesnom podijumu, vaš zadatak je da izađete i započnete zabavu! Sa fanatastičnim pokretima svojih kukova učinićete plesni podijum mestom gde će se svi osećati opušteni i dobrodošli.
  • Zašto biti deo zabave, ali ne i deo ZABAVE?! Pa vi slavite venčanje vašeg najboljeg prijatelja – zaplešite!
  • Napravite ples iznenađenja koji će oduvati sve prisutne i uživajte u svojih pet minuta.

  BRAČNI PAR KOJI PRISUSTVUJE VENČANJU

  • Nekada smo prezazueti i nemamo dovoljno vremena za one koje volimo. Iskoristite predstojeće venčanje u svom kalendaru kao priliku da osvežite vašu vezu. Zajedničko učenje plesa pokazalo se bolje nego bračna terapija. I da, sigurni smo da možete naći način da nagovorite svog supruga da krene sa časovima.
  • Koliko često imate priliku da se doterate i izađete u noćni provod? Opustite se  i zakoračite na plesni podijum. Sada kada znate da plešete, nećete poželeti da se zaustavite celu noć.

  SINGL

  • Umesto da strahujete od još jednog venčanja i podsećanja da ste trenutno solo, iskoristite mogućnost da zadivite nekog ko vam se dopadne na plesnom podijumu! Nema romantičnijeg mesta na kojem možete da upoznate nekog od venčanja – ljubav je u vazduhu i svi su raspoloženi. Bićete oduševljeni svojim novim umećem i koliko je lakše probiti led kada znate da plešete.
  • Pohađanje časova plesa je odličan način da upoznate nekog novog. Singl osobe su česti polaznici škole plesa i bilo bi vrlo zabavno vežbati sa nekim sa istim idejama… Možda do ćete do sledećeg venčanja imati svog “plus 1”

  ŠTA PREPORUČUJEMO?

  Ako ste spremni da ta stopala zaigraju i načine magiju, vreme je da odaberete koju vrstu plesa biste želeli da naučite. Ovo su neki od plesova koje vam preporučujemo:

  Roditelji mladenaca: fokstrot, rumba ili valcer

  Bračni parovi: baćata, salsa, disko ili merenge

  Solo: ča ča ča, disko, salsa

  Kompletnu listu plesova koje možete naučiti u našoj školi možete pronaći ovde. Tu smo da vam pomognemo da budete spremni za predstojeću sezonu venčanja i sigurni smo da će vam se dopasti!